O nama

Stranica je vaša! Podijelite s nama vaš praktičan život; pošaljite nam fotografije, video uratke, sve teme u vezi praktičnog života rado prihvaćamo!

Koju ste dobru knjigu pročitali? Što pridonosi uspjehu vaše veze? Imate li problem… Imate li dobar i jednostavan recept? Ili teenagera u kući ili kućnog ljubimca koji je pomogao vašoj djeci da postanu odgovornija? Ili pripremate sami neku masku za kosu, ili imate dobar savjet kod kupnje auta, ili dobro organizirate dom, ili ste kreativni….

…podijelite s nama vaš život – ova stranica je upravo vaša!!!

Eko, eko

Ne morate se odmah učlaniti u stranku Zelenih. Samo jedan mali korak danas. Npr. otiđite u kupovinu sa svojom vrećicom, nemojte kupiti ili uzeti najlonsku u dućanu.

Štedjeti

Štedjeti možemo na razne načine, pošaljite nam vaše ideje i načine kako vi štedite vrijeme, struju, vodu, kako štedite na hrani, i sl.

Praktičan dom

je cilj svima. Imate li koji detalj u vašem domu koji želite podijeliti s nama? Neki zgodan kutak koji je praktičan ili vama osobito lijep ili ste neku vašu ideju odličn realizirali…, ili imate cvijeće koje odlično napreduje – što činite da to bude tako… ili znate odlično napraviti reda u ladicama ili slično…Pošaljite fotku i koju rečenicu… podijelite vašu ideju, vaš praktičan život ovdje.

Dan za danom

Nižu se dani, a u njima trenuci u kojima smo kreativni, ili zamišljeni, ili začitani u neko dobro štivo, ili zaljubljeni, ili zabrinuti, ili zaposleni, ili zaplakani, ili nasmijani….

Bilja i eterična ulja

Priroda nam se nudi svojim zdravljem. Njeni l ijekovi su neškodljivi, a znanje o njima je velika pomoć…

Životno

Netko je u vašoj kući beba, dijete, netko teenager ili baka… Svaka dob ima svoje teme i dileme… tu su neke koje će vam približiti generaciju s kojom živite u kući…

Praktični recepti

Kuhajte jednostavno, brzo i zdravo, s voljom i dobrim receptima prokušanim mnogo puta…