Romantične destinacije

Hoteli za zaljubljene…

Adam & Eva
Ovaj jedinstveni hotel nalazi se nedaleko Beleka u Turskoj, 30-ak kilomeatara od aerodroma Antalija i 40-ak od centra Antalije. Nalazi se na površini od 100.000 m2, okružen tirkiznim Sredozemnim morem, zimzelenom šumom i obroncima planine Toros.
Futuristički uređen hotel sa travom na zidovima, ogledalima, bezbrojnim stakalcima i specifičnom rasvjetom poziva svoje posjetitelje na ‘rajsko uživanje’. Dizajn hotela baziran je na bijeloj boji, senzualnosti, čistoći i minimalizmu.
Hotel nudi usluge luksuznog spa kompleksa, golf terene, niz barova, klubova, kino dvorane, a u njemu se često održavaju vjenčanja te kongresi.
Na zapadnom djelu hotelskog kompleksa postoje 24 vile. Svaka vila ima privatni vrt, bazen, saunu, kuhinju te privatnu plažu.
Osim restorana koji imaju nevjerojatno bogat jelovnik s delicijama iz cijelog svijeta, postoji i poseban restoran za slijepe i slabovidne.
Hotel sadrži 497 soba, a sve imaju epoksidni pod i ogledala na zidovima što posjetiteljima pruža jedinstveni vizualni doživljaj.
Hotel je osvojio brojne nagrade – World Travel Awardsa 2007 godine i Magazina Conde Nast Traveller – za najboilje dizajniran hotel i vodeći hotel u Turskoj.

Canavas Oia hotel
Ovaj hotel nalazi se u četvrti Oia grada Santorini u Grčkoj. Renoviran je u ožujku 2011. godine. Vlasnik pet zvjezdica, sagrađen na litici, s pogledom na Egejsko more i otočje. Prekrasna arhitektura, odlična ponuda i plavetnilo mora ostavlja svoje posjetitelje bez daha.

Le Burgundy Paris Hotel
U samom cenru Priza nalazi se ovaj hotel s pet zvjezdica. Luksuzan smještaj u prekrasnim sobama, spa i wellness centar zavidne razine, vrhunska francuska kuhinja i, po mnogima, najromantičniji grad na svijetu, dovoljan su razlog za posjetu.

Falkensteiner Hotel Adriana
Na popisu najromantičnijih hotela našao se i ovaj hotel u našem Zadru, u Resortu Borik.
Hotel je smješten u blizini plaže nagrađene Plavom zastavom, elegantnog je dizajna i nudi vrhunsku uslugu – od bogate gastronomske ponude, wellnessa, tenisa, odbojke na pijesku i vodenih sportova, do romantičnog ambijenta i prekrasnog vrta.

Hilton Maldives Iru Fuchi Resort & Spa – Maldivi
Odmaralište je smješteno na posjedu površine 52 jutra, na atolu Noonu. Za zaljubljene (i ostale) tu su vile smještene na vodi kao i vile s vlastitim bazenom, sa sobama sa staklenim podom i pogledom na Indijski ocean. Gosti mogu koristiti usluge spa paviljona, fintess centra i nešto iz velike ponude sportova na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje i jedrenje na dasci.
Kako bi dobili poseban tretman prilikom rezervacije hotela parovi moraju naglasiti da je razlog dolaska medeni mjesec. Gosti mogu uživati i u privatnim obrocima na plaži.
Ovo odmaralište udaljeno je 45 minuta vožnje hidroavionom od Međunarodne zračne luke Malé.

ostavite svoj komentar