Detoksikacija organizma lanenim brašnom

Jednostavno i prirodno…

Povremeno čišćenje tijela od otrova koji se nakupljaju tijekom vremena preduvjet je zdravlja. Tijekom života u našim se tijelima nataloži niz toksičnih tvari koje truju naš organizma i nanose nam štetu.

Opstipacija (zatvor), poremećena probava, dijabetes, prekomjerna tjelesna težina, bolesti jetre i bubrega, loš izgled kože, kose i noktiju i niz drugih simptoma ukazuju nam na poremećaj i onečišćenje.

Detoksikacija organizma pomoću lanenog brašna krajnje je jednostavna, prirodna i neškodljiva, a rezultati su izvanredni. Konzumacijom jedne do tri žličice lanenog sjemena u roku od tri tjedan čisti naša crijeva od toksina, a u potpunosti čuva crijevnu mikrofloru. Brašno od lanenog sjemena upija i eliminira toksine i smanjuje nivo kolesterola u krvi.

Tri tjedna umjesto doručka treba konzumirati smjesu od lanenog brašna pomiješanog s kefirom. Prvi tjedan jedan dl kefira pomiješa se s jednom žlicom lanenog brašna. Drugi tjedan u decilitar kefira umiješaju se dvije žličice lanenog brašna, treći tjedan tri žlice brašna sa deci i pol kefira.
Umjesto lanenog brašna možete kupiti laneno sjeme i samljeti ga. Preporučamo da sjeme meljete svaki dan, a ne da pravite zalihe.
Preporuča se piti najmanje dvije litre vode tijekom dana, a ujutro i navečer običnu vodu možete zamijeniti medenom vodom.
Ovakvo je čišćenje organizma preporučljivo provoditi jednom godišnje.

Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net 

ostavite svoj komentar