Fraza do fraze (bla…bla…bla…)

… bez da se išta kaže…

Iz svakog od navedenih stupaca možete uzeti po jednu frazu (bilo koju) i kombinirati je s bilo kojom frazom iz drugih stupaca. Primjer je to rečenica koje znamo slušati u političkim i nekim drugim ‘prevežnim’ govorima (govorancijama) kojima je cilj ostaviti dojam da je osoba koja ih izgovara vrlo pametna (učena, stručna…) i da govori o značajnim i važnim stvarima…

Isprobajte… Barem šale radi…

  1. I.        stupac
  2. II.      stupac
  3. III.    stupac
IV . stupac
Dame i gospodo realizacija programa koje smo usvojili primoravaju nas na realiziranje postojećih administrativnih i financijskih uvjeta.
S druge strane prostor i mjesto koje zauzima obrazovanje igra značajnu ulogu u utvrđivanju osovina budućeg razvoja.
Tako isto konstantni rast kvalitete i kvantitete naših proizvoda (usluga) primorava nas na preciziranje i definiranje sustava opće participacije.
Ipak, ne zaboravimo da sadašnja struktura organizacije pomaže nam u pripremi i kovanju stavova u skladu sa zadacima koje je utvrdila organizacija
Na taj način novi model aktivnosti garantira veliko učešće i razradu novih prijedloga.
Svakodnevna praksa pokazuje da naša stalna briga oko informiranja i edukacije doprinosi u značajnoj mjeri stvaranju osnova progresističkog obrazovanja.
Nije potrebno isticati značaj ovih problema jer jačanje i širenje struktura u velikoj mjeri doprinosi uspostavljanju sustava obrazovanja kadrova koji je prilagođen potrebama.
Bogato i raznovrsno iskustvo razvoj raznih oblika aktivnosti omogućava nam bolju procjenu uvjeta koji odgovaraju ubrzavanju naših aktivnosti.
Briga oko organizacije, a prije svega konzultiranje širokih slojeva aktivista predstavlja zanimljiv pokušaj isprobavanja jednog modela razvoja.
Visokoideološki kriterij kao i pokretanje odlučne kampanje započinju proces koji ima za cilj usavršavanja raznih oblika utjecaja.

“Round Of Applause” – Image courtesy of Ambro at FreeDigitalPhotos.net

 

ostavite svoj komentar