Garažna prodaja

U našoj zemlji ne postoji tradicija tzv. garažnih prodaja…

U razvijenim zemljama Europe, a posebno u SAD-u takav vid rasprodaje već se odavno dio svakodnevice. Garažna prodaja označava bilo kakvu rasprodaju rabljenih kućanskih predmeta pohranjenih u garaži, na tavanu ili u drugim dijelovima domaćinstva.
I mi bismo mogli popularizirati garažne prodaje i odbaciti otpor koji imamo prema kupovini rabljenih stavari od nepoznatih ljudi. Kupujemo rabljene automobile, zašto ne bismo i neke druge stvari?  Ne samo zbog trenutačne gospodarske situacije, nego i zato što je rabljena roba puno povoljnija, što se na takvim rasprodajama mogu pronaći i mnoge vrijedne, malo korištene stvari koje netko drugi odbacuje, jer si to može priuštiti (želi nešto novo) ili mora (ne može si ih više priuštiti ili će prodajom zaraditi novac za kupovinu nečeg drugoga) ili jednostavno više te stvari ne treba.
Kućanski aparati, namještaj, osobni predmeti, odjeća i obuća, nakit, ukrasni predmeti, stvari za djecu (odjeća, igračke, knjige…), posuđe, alat… nađe se tu svega.
Garažnom prodajom na dobitku su i oni koji prodaju (rješavaju se stvari koje ne trebaju i osiguravaju dio sredstava za kupovinu novih) i oni koji kupuju (za znatno manji iznos novca može se obaviti prikladna i kvalitetna kupovina).
Takav način kupovine i prodaje praktičan je i ekonomičan. Kako organizirati garažnu prodaju…pročitajte ovdje

ostavite svoj komentar