Maksimalno iskoristite ormar

Prostora u ormaru nikada dovoljno…

Možda je vrijeme za neke promjene,  prvenstveno rješavanje onih stvari koje zauzimaju dragocjeni prostor i skupljaju prašinu.

Ne bismo li što bolje iskoristili ormar, možemo razmisliti o dodatnim policama i razmaku između njih. Naime, više polica i manji razmak između njih omogućavaju bolji raspored i preglednost stvari – nema urušavanja, bolje se sortiraju stvari.

Dobro je razmisliti i o tome koliko je praktičnije vješati odjeću na vješalice umjesto klasičnog slaganja na police. Čak i tzv. T-shirt majice, puloveri i gotovo sva druga vrsta odjeće može se vješati. Na taj način u ormar stane više robe i manje se gužva. Poželjno je da vješalice budu od iste vrste jer se i na taj način štedi prostor.

Dno ormara najčešće je nedovoljno iskorišteno. Nekoliko kartonskih ili plastičnih kutija dobro će doći za čarape, remenje, rukavice, marame ili neke druge manje odjevne dodatke.
Vrata ormara također se daju iskoristiti. Na unutarnju stranu vrata možemo nalijepiti ogledalo cijelom dužinom ili pak na čavliće ili neke prikladne male vješalice objesiti kravate, marame, remenje i sl.

Evo par zgodnih, originalnih  rješenja… Možda pronađete nešto što će baš vama odgovarati, možda neki detalj…

ostavite svoj komentar