Otvorene police u kuhinji

Posluži se…

Otvorene police ulaze i izlaze iz mode, dizajneri ih napuštaju, pa im se opet vraćaju…U svakom slučaju, kao takve, pružaju dublji pogled u dom i stil dekoriranja. Jednako tako kao što mogu učinkovito prezentiranti nečiji dobar ukus, kreativnost, stil i osjećaj za dizajn, neuredne i loše posložene mogu polučiti suprotno.

Želite li da otvorene police doprinesu ugodnom ozračju u vašem domu, morate napraviti svojevrstan plan za svaku policu. Polica mora izgledati lijepo, uredno i funkcionalno. Samo tako posložene, otvorene police izgledaju ljupko, veselo, kreativno i ‘sa stilom’. Materijalna vrijednost izloženih stvari nije bitna, važno je biti kreativan, otvoren, uklopiti policu u ostatak doma…
Nedostatak ovakvih polica jest brzo nakupljanje prašine na samim policama i na posuđu. Neke posude koriste se češće, neke staje uglavnom kao ukras. Važno je prebrisavati prašinu sa sveg posuđa i održavati ga čistim. Tek tada će izgledat  lijepo.

Ukoliko niste ‘od čišćenja’, ostanite vjerni zatvorenim policama ili si dajte malo oduška sa jednom, manjom otvorenom policom, tek tako, za dušu…
Stvari koje ne izgledaju privlačno i ne uklapaju se u prostor  pohranite u zatvorene ormariće. To su obično tosteri, mikseri i slična kuhinjska pomagala.

ostavite svoj komentar