Pokloni za Valentinovo koji neće opteretiti vaš budžet

Iznos potrošenog novca nije mjerilo ljubavi.

Ne dajte se zavesti komercijalizacijom Valentinova. To je dan kada voljenoj osobi možete pokazati koliko vam je stalo – uz malo volje i kreativnosti.

Napravite nešto lijepo za voljenu osobu.
Pošaljite to voljenoj osobi cvijeće na radno mjesto uz prikladnu čestitku. Ako ne volite javno obznanjivati svoju ljubav učinite nešto lijepo kod kuće. To može biti ručak, večera ili pak zajednički doručak u krevetu. Obrok ne mora biti od skupih namirnica, važan je ugođaj (svijeće, cvijeće ili koja latica i sl.).
Organizirajte čuvanje djece (ako ih imate) i zajedno pogledajte dobar film, uz bocu dobrog vina, neku slatkicu i sl.
Operite auto svoje drage/dragoga i ostavite neku prikladnu poruku ili simbol (cvijet, srce, balon).
Napravite njegov/njezin omiljeni kolač/slasticu/jelo.
Možete jednostavno otići u šetnju, prošetati dijelovima grada koji bude zajedničke uspomene, otići na kavicu u omiljenom kafiću,… sve je to ok.
Možete poslati poštom čestitku ili čestitku i neki simbolični darza Valentinovo. Slanje poštom pretpostavlja da ste razmišljali o voljenoj osobi i izdvojili vrijeme za lijepu gestu.

Važno je da jedno drugome pokažete koliko ste si važni.
A još važnije je ako to učinite upravo sada, puno prije Valentinova kako biste osobu potpuno iznenadili i pokazali joj da vam ne treba neki ‘blagdan ili određeni dan’ za iskazivanje ljubavi jer je vaša svakodnevnica sa tom osobom trenutak za slavlje upravo sada, u jedan običan, svakodnevan dan…

ostavite svoj komentar