Psihoterapeut Ivana Grabar: Predstavljanje

 

Ja sam Ivana Grabar, integrativni gestalt terapeut. Osobni sam psihoterapeut što znači da radim individualnu psihoterapiju. Također radim sa parovima Imago terapiju odnosa. U prijevodu – bračni sam terapeut.

Volim svoj posao jer uživam u tome da pomognem klijentima živjeti kvalitetniji život. Vjerujem da je svaki klijent došao do mene s razlogom i da postoji nešto što ga je vodilo da odabere baš mene kako bi podijelio svoj problem. Nekad ga vodi preporuka, a nekad intuicija. Nekad i nešto sasvim treće.

Uglavnom, način rada od klijenta do klijenta se razlikuje jer nastojim sa svakim klijentom uspostaviti kontakt povjerenja kako bismo zajednički krenuli u istraživanje njegove unutrašnjosti na način kako klijent može i prihvaća.

Istražujemo onoliko duboko koliko klijentu odgovara i koliko se osjeća sigurnim. Nema forsiranja i guranja, nema prigovaranja i nema iščuđavanja. Postoji povezanost, jasnoća i želja da oboje (i klijent i ja) pokušamo pomoći njemu samom da se pomakne sa mjesta koje mu ne odgovara u bolji, kvalitetniji život.

Ivana Grabar,prof.
integrativni gestalt terapeut
www.osobniterapeut.com

 

ostavite svoj komentar