Šipka za vješanje

Praktično i dekorativno rješenje za niz predmeta u domu…

Šipka koju obično koristimo u kupaonici za ručnike i u kuhinji za vješanje kuhinjskih pomagala i pribora možemo iskoristiti na cijeli niz praktičnih i izuzetno dekorativnih načina, u cijelom domu – od kuhinje do hodnika, dječje sobe, kuhinje, kupaone, smočnice, podruma…

Iskoristiti možete i postojeće šipke (cijevi) u domu. Zašto ne?

Imate kućnog ljubimca? Postavite šipku na zid u hodniku ili predsoblju i na vješalice objesite lijepu košaricu u koju onda možete staviti pribor za šetnju (povodac, vrećice, keksiće i dr.).

Ispod gornjih ormarića ili sa bočne strane ormarića postavite šipku i iskoristite prostor za vješanje šalica za kavu, tava, pribora (u kuhinji), objesite košaru za teglice sa začinima, voćem. Oslobodite si radnu površinu.

Unutarnju stranu garderobnog ormara možete, uz pomoć šipki, iskoristiti za vješanje različitih stvari. Možete na njih vješati šalove, marame, remenje i nakit.

U smočnici ili spremištu šipke mogu poslužiti za vješanje stvari poput vrećica, papira za zamatanje, metle i drugog pribora za čišćenje i održavanje doma. Sredstva za čišćenje koja često koristimo također možemo objesiti na šipku, s unutarnje strane ormarića, da nam budu lako dostupna.

U radnoj sobi šipka može poslužiti za odlaganje uredskog pribora. Uz dostupan asortiman košarica od različitih materijala, različitih dimanzija, boja i oblika – to može biti napravljeno vrlo atraktivno i praktično.

Osim za ručnike, u kupaonici šipke možete iskoristiti za vješanje teglica sa biljem i raznih dekroacija koje će vašu kupaonicu učiniti toplijom i praktičnijom.

Djeca će lakše održavati sobu budu li imala vješalice i kutijice za pohranu sitnica, igrčaka, olovaka, bojica…

Šipku možete pozicionirati u preko prozora pa na nju objesti ukrasno bilje umjesto zavjese. Bilje će vam biti zahvalno na svjetlu, a vi ćete dobiti predivan pogled.

Vješalice mogu biti raznih dimenzija, boja, višestruke ili jednostruke, već prema namjeni…

ostavite svoj komentar