Upisi u srednju

Sve informacije za upis u srednju školu na jednom mjestu…

Kako bi osmašima i njihovim roditeljima olakšao predstojeći period upisa u srednju školu, portal ‘Upisi u srednju’ na jednom mjestu prikupio je sve korisne informacije prijeko potrebne za postupak upisa u srednje škole u školskoj godini 2016./2017.

Portal obiluje korisnim informacijama iz svih onih područja koja zanimaju budućeg srednjoškolca: podatci o srednjim školama u Republici Hrvatskoj, vremenici upisa, potrebni dokumenti, pravilnici i zakoni, opisi zanimanja, svi bitni podatci o srednjoškolskom obrazovanju i još puno toga više. Naravno, na portalu možete i izračunati bodove potrebne za upis u srednju, pogledati savjete koji će Vam olakšati odabir škole i usmjerenja ili primjerice pogledati što Vam je potrebno za upis u učenički dom i koji domovi su Vam na raspolaganju.

Također, ukoliko ste Vaše školovanje naumili nastaviti u privatnoj školskoj ustanovi, možete pogledati informacije o privatnom školstvu u Republici Hrvatskoj. Ako Vaše ambicije tu ne staju, možete pogledati rubriku u kojoj su pojašnjene mogućnosti nastavka školovanja u nekoj od zemalja EU članica.
Sadržajnost portala i dostupnost potrebnih informacija prepoznao je i velik broj osnovnih škola u Republici Hrvatskoj pa je tako do ovog trenutka već više od 340 osnovnih škola stavilo poveznicu prema portalu ‘Upisi u srednju’. Također, iz dana u dan povećava se i broj srednjoškolskih ustanova koje postavljanjem poveznice prema portalu žele svojim budućim učenicima olakšati, kako postupak upisa tako i pristup korisnim informacijama.
U ovom trenutku ‘Upisi u srednju’ je jedini portal na hrvatskom web prostoru koji se posvetio isključivo tematici upisa u srednje škole.
Također, portal ima i svoju Facebook stranicu – ‘Školovanje u RH’. U nepuna 3 mjeseca broj članova se popeo na 2000 i kontinuirano raste. Po Facebook katalogu, stranica „Školovanje u RH“ ima najveću stopu rasta u Hrvatskoj u kategoriji „Edukacija“, a u kategoriji brendova je na visokom četvrtom mjestu.

Oni koji žele biti sigurni kako će im svaka nova informacija vezana za upise u srednju školu biti dostupna u realnom vremenu putem njihovog računala ili pametnog telefona, odlučili su pratiti Facebook stranicu ‘Školovanje u RH’.

Čitateljima portala čiji broj je iz dana u dan sve veći, na raspolaganju su i rubrike sa najčešće postavljanim pitanjima i odgovorima, korisni linkovi kao i forum na kojem mogu diskutirati o temama vezanim uz problematiku upisa u srednje škole. Za one koji žele znati više, tu je i newsletter koji već sada broji više tisuća pretplatnika i putem kojega će se korisnicima dostavljati ključne informacije vezane za upise.
Sadržaj portala dostupan je na poveznici Portal Upisi u srednju , a njihovim Facebook stranicama možete pristupiti klikom na poveznicu Facebook stranice „Školovanje u RH“ .

ostavite svoj komentar