Konzum pomaže maligno oboljeloj djeci i roditeljima

Konzum je do sada pokazao veliko srce i značajno pripomogao radu Krugova, centra za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje. Kroz humanitarno djelovanje ‘I KUNA JE DOVOLJNA’ za pomoć maligno oboljeloj djeci, mladima i odraslima za ovu je skupinu u Konzumu prikupljeno do sada oko 50 000 kn i time pripomognuto preko 20tak obitelji sa maligno oboljelim djetetom ili roditeljem.

Konzum je pokazao da svoje geslo ‘S Vama kroz život’ živi dosljedno i kontinuirano. Građanima pomaže u teškim životnim situacijama kao što su maligna oboljenja koja su u značajnom porastu. Još jednom zahvaljujemo ovom velikom trgovačkom lancu koji je svoju humanost pokazao kroz otvaranje vrata ”Kuni”.

Humanitarno djelovanje ‘I kuna je dovoljna’ osmišljeno je kako bismo aktivirali građane na pomoć djeci, mladima i odraslima oboljelim od malignih bolesti te socijalno ugroženim obiteljima.

Prvo humanitarno djelovanje ‘I kuna je dovoljna’, održano je još u lipnju.2012. Od tada, gotovo svaki vikend ovo je humanitarno djelovanje gostovalo u nekom trgovačkom centru ili trgovačkom lancu grada Zagreba (ali i drugih gradova u Hrvatskoj) te je do rujna 2015. prikupljeno preko 1.300.000,00 HRK i pomognuto preko 430 obitelji na ovaj način.

Humanitarnim djelovanjem  ‘I kuna je dovoljna…’  želimo građane osvijestiti da nije potrebno odricati se velikih novčanih iznosa kako bismo nekome pomogli: kap po kap čini slap, kao i zrno po zrno pogaču.

 

ostavite svoj komentar