Kupnja bicikla za djecu

Neka kroz djetinjstvo projure na dobrom bikeu…

Kao i kod kupovine bicikla za odrasle postoji par osnovnih zahtjeva koje mora zadovoljiti bicikl da bi ispunio svoju svrhu – udobnu i sigurnu vožnju. To su prvenstveno veličina bicikla i namjena.

Na tržištu je velika ponuda i roditeljima nije lako odabrati. Djeca obično vole bicikl i vožnju na njemu. Uz sve silne igračke kojima ih danas obasipamo, bicikl je jedna od isplativijih investicija.
Savjetujemo vam da radije izdvojite koju kunu više i kupite kvalitetniji bicikl. Kupnjom jeftinog bicikla kupujete i puno problema. Na kvalitetnom i čvrstom biciklu dijete je sigurnije, vožnja udobnija, a kvalitetan i održavan bicikl nerijetko posluži i više generacija djece. Ukoliko imate jedno dijete, dobar bicikl možete kasnije pokloniti prijateljima, rođacima i sl. Ili ga možete prodati i novac uložiti u kupovinu novog bicikla.
Kupite li jeftiniji model možete ga nakon kupovine odnijeti na servis. Tamo ga mogu rastaviti i podmazati, zamijeniti pakne za kočenje i dr. Takav jedan servis može vas koštati između 500 do 1000 kn. Razmislite da li vam se isplati takva kupovina.

Djeca brzo rastu pa gledajte da kupite bicikl koji će dijete moći voziti više sezona.

ostavite svoj komentar