Šahovska radionica u Krugovima

Besplatne radionice za djecu…

U Centru Krugovi u Kombolovoj 13, naselje Utrina, svaki ponedjeljak od 18 do 19 sati održavaju se šahovske radionice za djecu (a za odrasle sat kasnije, od 19 do 20 sati).

Fotoaparat Toni 295 - CopyRadionice su besplatne, šahovski kompleti osigurani, a voditelj Zlatko Grabar, iskusni je šahist i edukator, čovjek koji je dobar dio svog života posvetio promociji šaha i edukaciji djece u školama. Dugogodišnji je voditelj projekta “Šah u škole”, također je dugi niz godina vodio školu šaha u Velikoj Gorici i organizirao šahovske turnire za djecu.
ID-10082227

U svijetu se sve više prepoznaje vrijednost ove intelektualno stimulativne igre koja postoji i opstoji već stotinama godina. Postoje i tendencije da se poznavanje ove igre uvede u obavezno obrazovanje jer njezine su dobrobiti za djecu i odrasle višestruke – jača i potiče disciplinu uma, koncentraciju, usmjerenost, ustrajnost, logiku, fair play, maštovitost i još cijeli niz pozitivnih osobina…

Dođite u Krugove i pridružite se našem šahovskom klubu! Dovedite svoje dijete i omogućite mu da otkrije i nauči šah sa svojim vršnjacima.
Informacije na broj: 095 311 33 11 ili na webu Centra Krugovi: www.krugovi.hr 

Evo kako je to na našim radionicama:

Fotoaparat Toni 297 - Copy

Fotoaparat Toni 299

 

 

 

 

 

“Chess” – Image courtesy of Supertrooper at FreeDigitalPhotos.net
“Isolated Wooden Knight Chess” – Image courtesy of podpad at FreeDigitalPhotos.net  

 

 

 

ostavite svoj komentar