Termalna voda

Prirodno, jednostavno, učinkovito…

Voda uvjetuje i zdravlje i ljepotu naše kože. Posljednjih godina u njezi kože sve se više upotrebljava termalna voda, u spreju ili kao osnova drugih proizvoda za njegu kože. Djelotvornost termalne vode dokazana je – potiče regeneraciju i stabilizaciju oštećene epidermalne barijere, smanjuje iritaciju, koži vraća mekoću i vlažnost. Izvrsno reagira na svim tipovima kože.

Na našem tržištu u ponudi su razne vrste temalnih voda koje se međusobno razlikuju u koncentraciji mineralnih soli i elemenata u tragovima. Termalna voda iz spreja je hipoalergena, bakteriološki čista, bez mirisa. Može se primjenjivati i kod osjetljive i iritirane kože, kože sklone alergijama, nakon kozmetičkog tretmana, nakon skidanja šminke, tijekom tjelovježbe, za cjelodnevnu hidrataciju kože.

Primjenjuje se vrlo jednostavno – sprejem se kapljice vode rasprše na kožu lica, vrata i dekoltea, pričeka se nekoliko minuta da se koža posuši, bez tapkanja. Može se nanositi i preko šminke (tada djeluje i kao fiksator).

Zahvaljujući svojim pozitivnim učincima i hidratizirajućim svojstvima, posebno se preporučuje osobama koje se svakodnevno obilno šmaikaju. Takvim osobama termalna voda može poslužiti kao podloga i potom kao fiksator za šminku. Nema ograničenja u doziranju, na kožu se nanoosi prema potrebi.

Koliko je voda važna izvana, tooliko je važna iznutra. Nedovoljan unos vode reducira vlažnost i u stanicama naše kože. Bez vode koža se isušuje, gubi elastičnost, čvrstoću i napetost, postaje gruba, suha,umorna, beživotna, sklonija boranju i prijevremenom starenju. Zato tijekom dana treba piti dovoljno vode.
.

ostavite svoj komentar