On-line ugovaranje osiguranja

Ugovaranje osiguranja preko interneta…

Usporedbom cijena raznih osiguranja vrlo brzo možete doznati koje je od navedenih najpovoljnije. I tako ste već, na prvu, uštedjeli. Prvo, vrijeme i energiju, a onda vjerojatno i konkretan novac.

Na internetu postoje web shopovi za osiguranja, gdje, sa samo par klikova možete usporediti sve postojeće ponude osiguravajućih kuća u hrvatskoj i odabrati onu policu koja se vama čini najpovoljnija i koja odgovara vašim potrebama. Nakon odabira i uplate n e-mail adresu koju navedene stigne elektronska potvrda, a za nekoliko dana i papirnati primjerak police osiguranja.

Na tržištu osiguranja vlada trend rastuće ponude, pa često od šume ne vidimo drveće. Kod kuće ili tijekom pauze na poslu, u miru možemo pregledati sve ponude i uvjete plaćanja, bez čekanja u redovima i dodatnih troškova. Savjetujemo da odluku o osiguranju ne donosite samo na osnovi visine premije tj. o cijeni. Imate li kakvih pitanja možete se posavjetovati s prijateljima, kolegama na poslu, postaviti pitanje na web shop portalu koji nudi takvu uslugu.

Danas nije problem dogovoriti sastanak s agentom osiguranja i nakon što ste sakupili sve ponude pitati po čemu se jedna razlikuje od druge, što ju čini boljom, zašto je povoljnija po cijeni itd. U svakom slučaju, uštedjeti ćete najviše dobrom informiranošću.
Kupovina osiguranja preko interneta veoma je popularan način ugovaranja polica u Zapadnoj Europi, kažu upućeni stručnjaci.

Korisnici žele imati mogućnost lako i brzo usporediti cijene, pakete i uvjete, dobiti kompletnu informaciju te obaviti kupovinu bez skrivenih troškova i bez mukotrpnog obilaženja poslovnica.

“Typing On Computer Keyboard” – Image courtesy of iprostocks at FreeDigitalPhotos.net

ostavite svoj komentar