Zablude vezane uz djecu i razvod (4.)
Mala djeca zbog razvoda pate manje od starije djece… Razvod braka nije nešto planiramo, barem ne puno unaprijed. Ponekad naprosto…
Datum objave: / Komentara: 0Lifestyle magazin
Mala djeca zbog razvoda pate manje od starije djece… Razvod braka nije nešto planiramo, barem ne puno unaprijed. Ponekad naprosto…
Datum objave: / Komentara: 0Za razvod sa što manje štetnih posljedica… Razvod je traumatski događaj za sve članove obitelji, a osobito za djecu. Razvod…
Datum objave: / Komentara: 0Dopušteno je i poželjno izraziti svoje osjećaje – reći da ssmo umorni kada jesmo, nesretni, uzrujani, pospani, sretni, neraspoloženi, letargični…
Datum objave: / Komentara: 0Obrana jednoga postaje rana drugoga… Jedan od najvećih izazova za partnere je naučiti kako u potpunosti i bez ikakvih ograda,…
Datum objave: / Komentara: 0Svoje supružnike postavimo kao prioritet… Ideja Tjedna braka je da se svake godine u sedam dana od 7. – 14….
Datum objave: / Komentara: 0Mi biramo voljeti… Ne seminaru na kojem sam govorio o proaktivnosti prišao mi je neki čovjek i rekao: “Sviđa mi…
Datum objave: / Komentara: 0Za sreću u dvoje Zemlja je nalik nebu za sve koji ostanu privlačni jedno drugom i koji jedno drugom daju…
Datum objave: / Komentara: 0Khalil Gibran o ženidbi… Rodiste se zajedno i uvijek ćete biti zajedno. Bit ćete zajedno i onda kad bijela krila…
Datum objave: / Komentara: 0Rodiste se zajedno i uvijek ćete biti zajedno. Bit ćete zajedno i onda kad bijela krila smrti razmetnu vaše dane….
Datum objave: / Komentara: 0Iz knjige Phila Bosmansa „Živjeti svaki dan“ Samo nemoj misliti da si izvanredan, krasan tip – neodoljiv muškarac ili žena…
Datum objave: / Komentara: 0